من مدت 9 ماه پیش بدلیل نامرتب بودن پریود و پرمویی درر قسمت کمر به پایین بدنم به دکتر غدد مراجعه کردم و بعد از انجام ازمایشات زیر
Total thyroxin (t4) 7.86
T3 uptake (t3 up) 29.7
Triidothyronince (t3) 117
Tsh 2.42
Fsh 7.93
Lh 8.21
Prolactin 345.9
Prolactin (1/100) 3.6
Testestrone 0.61
17 oh progesterone 1.31
Dhea.so4 212.1
سونوگرافی:
رحم نرمال position میباشد
رحم ابعاد mm(56...,30, ..42) و ضخامت اندومتر 6 mm و اکوی اندومیومتر نرمال مشاهده شد.
تخمدان راست حجم نرمال و خاموش میباشد
تخمدان چپ حجم نرمال و حاوی فولیکول 8, 10 , 20mm میباشد
کیست و مایع در کولدو ساک ها مشاهده نشد
نواحی ادرنال نرمال مشاهده شد
دکترم قرص های فیناستراید . متفرمین و مارولون تجویز کرد بعد ازبعد از 3 ماه مصرف ازمایشم این بود
Testosterone 0.74
17 oh-progesterone 0.54
موهام نسبت به قبل نرم تر شد و لی هنوز پریودم نامرتبه و دوباره همون قرصها تجویز شدن برای 3 ماه.
علت تاخیر پریودم چیه؟ قبلا چند روز فقط عقب میزد ولی بعد 2ماه تاخیر به پزششک مراجعه کردم.
من در صورتم اصلا موی زائد نداشتم ولی با مصرف قرص 12تا مو کلفت رو صورتم ظاهر شد. علت چیه؟
ایا مصرف قرصهای هورمونی باعث چاقی می شوند؟
ایا ان فقر اهن با خوردن یک ماه قرص اهن جبران میشه؟ برای ازمایش ازدواج مشکلی ایجاد نمیکنه؟
m.c.v 70.5
m.c.h 22.5
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: جمعه 22 مرداد 1389 - 11:21 عنوان:
به نظر میرسد آنمی شما ناشی از تالاسمی مینور باشد(کاش rbc را ذکر میکردید-اگر شوهر شمامشکل کم خونی نداشته باشد اشکالی برای فرزند شما بوجود نمی آید در غیر اینصورت باد تحت نظر اقدام به بچه دار شدن کنید _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
تاریخ: شنبه 23 مرداد 1389 - 07:53 عنوان:
باید آزمایش A2 و الکتروفورز نیز انجام دهید ولی در هر حال جواب همان چیزیست که ذکر شده اگر شوهر شما مشکلی از نظر کم خونی ندارند اشکال پیش نماید _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
تاریخ: یکشنبه 14 شهریور 1389 - 08:42 عنوان:
چند ماهی برای پر شدن ذخیره آهن زمان نیاز است _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید