با سلام
دختری 28 ساله هستم که حدود 3 سال پیش دچار مشکلات شدید عصبی شدم و حمله های عصبی داشتم که به مدت 1 سال تحت درمان با ریسپریدون وهالوپریدول قرار گرفتم ودچار مشکلات تپش قلب و درد قلب شدم و همچنین اوایل قطع پریئود و الان تء خیر پریود به مدت 10 روز شدم.3ماه است که داروهام را قطع کردم و 1 روز قبل از پریودم ,آزمایش خون دادم که موردهای مشکل دار که علامت داره..
TSH 7.6 mIU/ml
prolactin 36.6 ng/ml
RBC 3.9
وچند مورد به ظاهر نرمال
FSH 0.7 mIU/ml
LH 3.1 IU/L
میشه لطف کنین نظر تون را بدین که این همه مشکلاتی که برای من پیش
آمده دلیلش چیست؟آیا تیروئید و یا هیپوفیز دلیلش ویا.......
با تشکر
این مطلب آخرین بار توسط mina_iman در جمعه 13 خرداد 1390 - 12:25 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: جمعه 13 خرداد 1390 - 09:06 عنوان:
tsh بیشتر از نرمال و پرولاکتین کمی بالاتر از نرمال است و البته کم خونی هم دارید -دلیل مشکلات شما با معاینات بالینی توسط پزشک خود قابل بررسی است ضمنا بررسی سایر هورمونها ی جنسی در شما ضروری است و در آخر مطالب خود را فقط در یک پست ارسال کنید -با تشکر _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
ممنون از جواب سریعتون
من راستش پیش دکتر زنان پیشکسوتی که رفتم فقط بدون هیچ آزمایشی با توجه به مشکلات روحی وتئ خیر پریود و اینکه دوران خونریزی یک دفعه از 7 روز تبدیل به 3 روز شده است mydroxy progestron تجویز کردن و این آزمایش ها رو دکتر عمومی برای من نوشت.میشه بفرمایین چه آزمایشهای دیگری را توصیه میکنین؟البته testestron هم دادم که 35.8 ng/dl
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید