عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: یکشنبه 19 فروردین 1386 - 08:17 عنوان:
اگر خبری بدستمان برسد حتماٌضمناٌ تمام کاربران نیز میتوانند از قسمت ارسال خبر - مطالب خبری خود را ارسال کنند. _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با سلام و وقت به خير ، من عضو جديد هستم و از آنجايي كه در رابطه با اين رشته به سئوالات زيادي بر خورد مي كنم ، انتظار دارم بعد از عضويت در اين سايت ، اين مشكلات بر طرف شوند پيشاپيش از شما تشكر مي كنم
من دوست دارم سوالاتم رو با دیگران در میون بذارم
و از این سایت توقع نمیره که یک سایت با ارایه راههای درمان کلینیکی باشه
امیدوارم که این سایت بتونه ما علوم آزمایشگاهی هارو دور هم جمع کنه و مشکلات مربوط به این رشته رو بیشتر بیان کنه
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: دوشنبه 23 خرداد 1390 - 17:51 عنوان:
لطفا پستهای خیلی قدیمی را با نوشتن تشکر یا موافقت بالا نیاورید-مطالب و موضوعات جدید پست کنید _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید