با توجه به دسترسي به كتابخانه الكترونيك دانشگاه تهران و علوم پزشكي ايران توسط مديريت سايت از كليه دوستان وهمكاران كه نيازبه سرچ موضوع خاص (در مدلاين يا اوويد) به همراه فول تكس مقالات را دارند خواهشمندم در همين انجمن مطرح فرمايند (ابتدا عضو سايت شويد). _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: شنبه 2 دی 1385 - 19:50 عنوان:
با توجه به درخواستهای تلفنی جهت سرچ فول تکس مقالات خواهشمندم پس از عضویت درسایت در همین محل درخواستهای خودرا تایپ کنید. _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
تاریخ: پنجشنبه 10 خرداد 1386 - 10:35 عنوان:
با سلام و خوش آمد گویی -باتوجه به سطوح مختلف عملکردی- سطوح مختلف حفاظت استانداردی تعریف شده است.که باتوجه به امکانات قابل اجراست به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.elib.hbi.ir/persian/EMERGING_EBOOK/09_BIOSAFETY.htm _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
سلام
نمیشه راهشو بگید خودمون بگردیم ؟ اینجوری زحمتتون میشه . ولی حالا که میخواهید خوبی کنید چند مقاله ( مروری) در مورد هلیکو باکتر ) برا من پیدا کنید . ممنون
تاریخ: پنجشنبه 17 آبان 1386 - 07:56 عنوان:
آموزشها در قسمت دریافت فایل وجود دارد (شما باید مقاله را سرچ کنید)آدرس ولینک را بدهید . در صورتیکه مقاله پولی بود که احتمال زیاد هست من آنرا رایگان دانلود و برای شما ایمیل میکنم.دریافت آموزش برای سایت ovid
http://www.labnews.ir/downloads-16.html _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید