تاریخ: سهشنبه 5 خرداد 1388 - 23:47 عنوان: احساس خارش و سوزش و تاول در اطراف ناحیه تناسلی.....
با درود
شوهر بنده دو ماه پیش احساس کمی خارش در اطراف ناحیه تناسلی(اطراف بیضه ها و آلت) که فکر میکرد به علت راه رفتن زیاد و رفتگی در این نواحی باشد.از پماد A+D استقاده کردند، اما این وضعیت گاهی بهتر میشد و گاهی بدتر، الان چند وقتی است که این سوزش و خارش بیشتر شده و حتی تاول هایی هم در این نواحی زده شده! و این تاول ها تا کشاله ران هم پیشرفت کرده ، می خواستم بدونم قارچ یا باکتری یا بیماری خاص دیگه ای پیدا کردند؟! البته بیضه ها و آلت این علائم و خارش و سوزش.... را ندارند، چاره کار چیست؟ باید به پزشک مراجعه کنند؟ در ضمن بنده نیز ترشحات سبز رنگی پیدا کردم (پیش از مریضی همسرم) ، البته بدون سوزش و خارش ،حالا نمی دونم به علت داروهایی که برای کیست تخمدانم مصرف می کنم هست(اریترو مایسین، ناپروکسن، hd ، دگزا متازون، آمپول سفازولین)، یا علت دیگه ای داره؟ البته دکتر گفتند که در مخلوط آب و جوش شیرین بنشینم، علت این ترشحات من چی هست؟ و آیا این بیماری من باعث به وجود امدن مشکل شوهرم شده؟!
بسیار سپاسگزار میشم از پاسختون
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: چهارشنبه 6 خرداد 1388 - 15:17 عنوان:
ه به احتمال قوی ضایعات قارچی است و مصرف دارو باید به صورت استفاده هر دو زوج باشد.(الته ترشحات سبز میتواند به ذلایل باکتریال باشد که اضافه شده است) _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید