با عرض سلام
نتايج جواب تستهاي تيروييد وبرولاكتين در بيماري بصورت زير است
normal t3 1.25-2.5
.t3=0.6
normal t4 60-120
t4=55.5
norma tsh 0.3-5.5
tsh=0.4
normal t3up 25-35
t3up=23.9
norma prolactin 55-80
prolactin=875
به نظر شما اين جوابها نشان دهنده جه مشكلي است
با تشكر فراوان
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: یکشنبه 8 بهمن 1385 - 23:28 عنوان:
شرایط سنی و باردار بودن یا دوران شیر دهی روی تفسیر تاثیر دارد-معمولا کسانی که پرو لاکتین بالا دارند در دوران شیر دهی هستند در اینصورت مشکل خاصی ندارد - _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
تاریخ: دوشنبه 9 بهمن 1385 - 17:35 عنوان:
پرولاکتین هورمونی است که از آدنو هیپوفیز ترشح میشود .افزایش آن طیف وسعی از بیماریهارا شامل میشودمانند:سارکوئیدوز-گرانولوم-نارسایی کلیه گالاکتوره-آمنوره و بدخیمی های متاستاتیک غدد هیپوفیزو... بررسی و آزمایشات تکمیلی جهت رد یا تایید هر یک از بیمارهای نامبرده باید انجام شود.برای شما تکرار تست و مونیتورینگ افزایش یا کاهش پرولاکتین ضروری است. _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با سلام
من براي ريزش مو به دكتر (عمومي)رفتم .براي من چند ازمايش نوشت.مي دانم كه تيروييد را نوشته اما براي هرمونهاي جنسي نميدانم
لطفا حروف اين ازمايش را برايم بنويسيد تا مطمين شوم در ضمن ايا از يك دكتر عمومي اين ازمايش را قبول ميكنند يا نه
تاریخ: جمعه 11 آبان 1386 - 10:20 عنوان:
هورمونهای جنسی تستسترون-استروژن- پروسترون (بصورت عام)هستند
بله پزشکان عمومی هم میتوانند درخواست کنند _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با تشكر
دوست عزيز كاملتر توضيح دهيد. اين دكتر ما تازه كاره مي خام اگه يادش رفته دوباره ازش بخام
من تستسترون پيدا نكردم اما استروژن رو نوشته بود
دقيقا تو يك سطرش نوشته بود androgen-estrogen
تاریخ: یکشنبه 13 آبان 1386 - 07:49 عنوان:
تستهای هورمونی دارای متابولیتهای گوناگونی هستند که در صورت نیاز باید در خواست شود لیست آزمایشها بصورت کامل در لینک منوی اصلی صفحه اول به نام لیست قیمت آزمایشها سال 86 نوشته شده _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
تاریخ: دوشنبه 14 آبان 1386 - 07:56 عنوان:
http://www.labnews.ir/mypic/1386.htm _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
تاریخ: سهشنبه 15 آبان 1386 - 10:59 عنوان:
Estrogen fractions (over 30 different forms of estrogen have been described; the most common forms tested are estrone [E1], estradiol [estradiol-17 beta, E2], and estriol [E3])
Formal name: Estrogen
Related tests:تستهای واابسته: Follicle stimulating hormone (FSH), Luteinizing hormone (LH), Progesterone, Testosterone, Triple or Quad screen, Sex hormone binding globulin
اندروژن یک اصطلاح کلی است و توضیحات استروژن همان است که نوشتم _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با تشكر از شما دوست عزيز ولي
راستش من كه ازش چيزي نفهميدم. من واسه رفتن به يه ازمايشگاه خوب بايد برم اصفهان(150 كيلومتر) واسه همين ميخاستم مطمين شم.
منفقط مي خاستم بدونم اين دو تا ازمايش (androgen-estrogen)واسه هرمونهاي جنسي هست يا نه يعني اصلا ازمايشي به اين اسمها هست و مايه خنده نشيم
تاریخ: یکشنبه 20 آبان 1386 - 07:56 عنوان:
بله ولی هورمونهای جنسی انواع و متابولیتهای گوناگونی دارند _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید