سلام.حالتون خوبه؟ببخشيد چرا شما تو اخبار آزمون هاتون برا كارداني به كارشناسي علوم آزمايشگاهي قسمتي قرار نميدين؟من الان ترم4كارداني علوم ام و نميدونم سر فصلاي امتحاني كنكور كارداني چيه!اگه ميشه بهم بگين چي بايد بخونمو از كجا كه بتونم موفق بشم.ممنون
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: پنجشنبه 25 مهر 1387 - 14:38 عنوان:
در زمان نزديك شدن به امتحانات قرار داده خواهد شد. _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
ببخشيد.ميشه ليست سرفصلايي كه تو امتحان كارداني به كارشناسي ميادو برام mailكنين؟آخه من ميخوام شروع كنم به خوندن ولي نميدونم از كجا و چي بايد بخونم.فقط جزوه هاي استادارو دارم!كه ميدونم اين كافي نيست!!!
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: شنبه 27 مهر 1387 - 10:10 عنوان:
بهترين رفرانس نمونه سولات سالهاي گذشته است كه سطح امتحانات را متوجه خواهيد شد _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید