براي ادامه كار منتظر نظرات شما هستيم _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: یکشنبه 16 مهر 1385 - 20:06 عنوان:
براي ارسال نظرات ابتدا عضو شويد
روي انجمن مورد نظر كليك كنيد
دكمه ارسال جديد را بزنيد
مطلب خودراتايپ كنيد
اگرميخواهيد پاسخي دهيد دكمه ارسال پاسخ رابزنيد
براي ارسال پيام شخصي بروي pm me كليك كنيد
آموزش سخت بود؟ _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با سلام و ممنون از سایت خوبتان چند ÷یشنهاد دارم
1- رنگ صفحات و دیزاین سایت خیلی دلگیر و ....درکل رنگ مریضی و درمانگاه و اینجور چیزهاست که حال آدم را می گیرد.
2- شکل هایی که در صفحه مربوط به اشکال است بسیار پیش پا افتاده.چیپ.وجلف می باشند.از افراد تحصیل کرده ای مثل شما بعید است عکس کارتونی بی کیفیت را به ما پیشنهاد کنید.
امیدوارم هر روز بهتر از روز قبل باشید با آرزوی موفقیت شما
تاریخ: سهشنبه 1 خرداد 1386 - 07:42 عنوان:
از قسمت ارسال مقالات برای مقاله (موجود در منوی اصلی سمت راست سایت )یا در قسمت انجمنهای گفتگو یعنی همینجا اینکاررابکنید(بیشتر مورد توجه واقع میشود)
عکس را هم در قسمت هر انجمن که مطلبی مینویسید میتوانید بروی پیش نمایش (دکمه کنار ارسال )کلیک کنید و بعد روی شکل کلیک کنید و آدرس دهی نمایید یا با توجه به گزینه ها هر موردی را اضافه کنید. _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با سلام و تشکر از زحماتتون در سایت
من یه مشکل با سایت دارم وقتی میخواستم خبر جدید ارسال کنم سایت منو بلوک میکرد به نظر من امنیت سایتو اونقدر بالا بردین که خود کاربران نتونن از امکانات سایت استفاده کنن
مثلا ارسال خبر من چند با ر امتحان کردم و هر دفعه بلوک شدم مگه کاربران حق ارسال خبر ندارند؟!
ممنون میشم جواب بدین _________________ http://www.jonquil.blogfa.com/
تاریخ: چهارشنبه 20 تیر 1386 - 18:47 عنوان:
خبر را گر تایپ کنید مشکلی نیست-ولی کپی -پیست متنی از اینترنت به همراه کدهای اسکریپتی باعث میشود شما بلوک شوید _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با سلام و خسته نباشيد سايت بسيار جالب و مفيدي داريد كه براي من تازه وارد جذابيت زيادي داره اميدوارم ارتباط با شما از طريق اين سايت بتونه پيشرفت روز افزوني را براي من وديگر دوستان به همراه داشته باشه با تشكر
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید