با سلام
من مدت نزدیک به 5 ماه بود که پریود نشده بودم با تزریق دو عدد آمپول پروژسترون بعد از 5 روز پریود شدم و در روز سوم برای چکاب قبل از بارداری به آزمایشگاه رفتم.
خدا رو شکر جواب آزمایشاتم همه چیز نرمال بود بجز دو هورمون.
آزمایشگاه از من خواست تا دوباره برای چک کردن دو هورمون LH و FSH در روز سوم سیکل بعدی مراجعه کنم.
آزمایشگاه زیانی مقدار این دو هورمون من را تقریبافرمدند: 34 و 35 و گفتند بالاست.
در صورتی که بنده 24 سال سن دارم و از 17 سالگی تخمدان پلی کیستیک داشتم.
از روز بعد از آزمایش به دلیل پلی کیستیک بودن برای اقدام به بارداری به بنده روزی دو عدد متفورمین توسط پزشک داده شده است.
بنده اضافه وزن نیز ندارم.در سوندگرافی کیست های ریز و احتمال PCOD داده شده است و من بعضی از علائم بیماری را نیز دارم .
دلیل بالا بودن این دو هورمون در من چیست و نشانه چه بیماری میباشد؟
برای آزمایش مجدد این دو هورمون در روز سوم سیکل بعدی نیازی به قطع متفورمین میباشد؟
رنج نرمال این دو هورمون در زمانی که بنده آزمایش شدم چقدر میباشد؟
آیا متفورمین میتواند باعث درمان و بارداری بنده میگردد؟
بهترین دارو برای من چیست؟
با تشکر فراوان
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: پنجشنبه 5 فروردین 1389 - 19:01 عنوان:
این تاپیک را بخوانید
http://labnews.ir/ftopicp-360.html
در 85% خانمهای دچار تخمدان های چند کیستی(PCO) نسبت LH/FSH غیر عادی,تستوسترون و androstenodione غیر عادی دیده میشود.در60% بیماران PCO, با مقادیر FSH نرمال و یا کمی بالا, مقادیر LH حتی تا 3 برابر طبیعی هم ( بیش از 35 واحد) گزارش شده است. مقدار LH/FSH بیش از 2 معیار بهتری برای قضاوت در مورد این بیماران به نسبت, ارزیابی جداگانه FSH و LH است
میزان این هورمونها با سیکل کاملا مرتبط است
سوال دوم جواب داده شد
رنج نرمال بستگی به متد انجام آزمایش دارد
دارو معمولا همانست که نامبردید و نتیجه را زمان مشخص میکند _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با تشکر فراوان از پاسخگویی سریع شما
با توجه به اینکه در تعطیلات هستیم و به دکتری دسترسی ندارم بسیار نگرانم در اینترنت دیدم که بالا بودن هر دو هورمون باعث یائسگی زودرس میباشد.!!بسیار ناراحت شدم.
من تازه ازدواج کردم و 24 سال دارم و با توجه به مواردی که قبلا گفتم آیا نشانه یائسگی زودرس است؟؟؟
یا بالا بودن این دو هورمون همزمان باهم 34 و 35 از عوارض PCOD؟
بسیار سپاسگزارم
تاریخ: جمعه 6 فروردین 1389 - 14:46 عنوان:
سوال 1- در شما نه 2-بله
ضمنا آزمایشات شوهر شما هم مهم هستند و زمان دقیق تخمک گذاری و..... در بارداری شما بسیار موثر است در صورت نیاز آزمایشات کامل ایشان و خودتان را بصورت اسکن شده با پیام خصوصی ارسال کنید بررسی شود _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با سلام
من به مدت 2 ماه بود که قرص ال دی می خوردم برای درمان کیست. و دقیقا بعد از اینکه قرص تمام شد و روز سوم پریود آزمایش f.s.h دادم نتیجش 24 شده و رنج نرمال آزمایشگاه به این صورته:
follicular:1.5-9.7
mid:8.0-20
luteal:1.1-7.2
meno pause:30-110
6ماه پیش روز 21 پریود همین آزمایش رو دادم و f.s.h نرمال بود 4 بود.
سوالم اینه که آیا ممکنه قرص ال دی تاثیر گذاشته باشه؟درضمن من همیشه پریود منظمی دارم
با سلام و تشکر بسیار از مطالب مفیدتان. دکتر به من گفته اند میزان lh و estradiol در بدن من کمی بالاست و بهتر است باردار شوم.ولی هیچ داروویی نداد و هیچ توضیح بیشتری هم نداد.پریود من کاملا منظم است و طبق سونوگرافی کیست یا مشکل خاصی ندارم.ولی فعلا نمی خواهم باردار شوم. ایا مشکل جدی و نگران کننده دارم؟ نیاز به داروی خاصی نیسjت؟
lh---->6 iu/l
estradiol ----->194 pg/ml
تاریخ: یکشنبه 9 بهمن 1390 - 09:07 عنوان:
سن شما؟مصرف قرصهای ضد بارداری میتواند روی تست تاثیر بگذارد-در هر حال آنقدر بالانیست که دارو بخواهد _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
این مطلب آخرین بار توسط admin در یکشنبه 9 بهمن 1390 - 18:37 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
lممنون از این که پاسخ دادین.من 23 ساله هستم.4سال ازدواج کردم. قرص های بارداری چیست؟ اگر 1 سال دیگر هم جلوگیری کنم مشکل پیدا میکنم؟ ورزش و کاهش اضافه وزن مفید است؟ (من به دلیل سردرد میگرنی نمی توانم قرص ضد بارداری بخورم و جلوگیری طبیعی میکنم.)
تاریخ: یکشنبه 9 بهمن 1390 - 18:42 عنوان:
5 سال معمولا زمان زیادی است سفارش نمیشود - ورزش هیچ ضرری ندارد-داروی خاصی هم نظر با پزشکتان احتیاج ندارید-ولی اینهمه تاخیر برای بارداری مشکلاتی حتی برای ثبت و شناسنامه مشکل دارید.
سازمان ثبت احوال هيچ يك از ولادت هايي را كه در آن والدين بعد از 5 سال صاحب فرزندي شده باشند، بدون تاييديه پزشكي قانوني ثبت نمي كند
در قانوني كه جديدا روي اعمال آن پافشاري مي شود، آمده: پدر و مادر اين نوزاد، با مراجعه به پزشكي قانوني تحت آزمايش هاي ويژه اي تاييد مي كنند كه اين فرزند كه بعد از 5 سال به دنيا آمده، فرزند شرعي و قانوني آنهاست. _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید