تاریخ: شنبه 28 فروردین 1389 - 19:19 عنوان: ژینکوماستی و نتیجه آزمایش
با سلام.
من 23 سالمه و از دو سال پیش شروع به ؤزیم گرفتن کردم و توانستم وزن 110 خود را به 76 برسانم اما سینه های من بزرگ است که به نزد فوق متخصص غدد مراجعه کردم ایشان دستور به آزمایش هورمنی و یک سونوگرافی از سینه و بیضه کردند در هردوسونوگرافی طبیعی و سالم بودند اما آزمایش من که امروز جوابش رو گرفقم:
A.L.T.(S.G.P.T) = 16
A.S.T.(S.G.O.T)= 14
Blood Urea = 33
Ceratine= 1.2
BHCG=1
DHEA-S=5.3
EStradiol= 67
FSH=3.5
LH=4.1
Prolactin=12.4
Testosterone=4.6
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: یکشنبه 29 فروردین 1389 - 07:36 عنوان:
میزان تستسترون شما -هورمون مردانه -کم است باید به درمان زیر نظر پزشک خود بپردازید _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: دوشنبه 30 فروردین 1389 - 06:16 عنوان:
Ages 20 - 29: 280 - 640 ug/dLmicrogram per deciliter
شما واحد ذکر نکردید واحد بین المللی اینست و با توجه به متد آزمایش با نرمال رنج تایپ شده در برگه آزمایش مقایسه کنید-بله مو تحت تاثیر همورمون قرار میگیرد _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید