باسلام.در دومین حاملگی و در ماه دوم سقط کردم(حدود 4 ماه پیش).نتیجه آزمایش حدود 20 روز بعد از سقط به شرح زیر بود :
Toxo IgG: 138
Toxo IgM :0.44
Rubella IgG: 35
Rubella IgM: 0.25
CMV IgG: 58
CMV IgM: 0.1
یکی از پزشکان متخصص زنان و زایمان هیچ نکته و مشکلی را برایم عنوان نکرد .اینک ،یعنی بعد از حدود 4 ماه از سقط که مجددا به پزشک متخصص زنان و زایمان دیگری مراجعه کردم با مشاهده آزمایش فوق جهت احتمال مننژیت من را به متخصص عفونی معرفی کرد و احتمال سقط را به دلیل مننژیت عنوان نمود.
بعد از مراجعه به متخصص بیماریهای عفونی ایشان موضوع مننژیت را رد و بیماری انگلی دیگری را عنوان کرد که جهت درمان آن نیز آیسی کلووین و کوتریماکسازول تجویز کرد و بارداری بعد از مصرف این قرصها (10 روز)را نیز بلا مانع دانست .
ضمنا تا جایی که یادم می آید علایم مننزیت نداشته ام و واکسن نیز نزده ام.
با توجه به نظرات مختلف ،لطفا نوع بیماری – زمان لازم برای بارداری بعدی و توصیه لازم را اریه نمایید.
صمیمانه متشکرم
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: جمعه 30 مهر 1389 - 10:20 عنوان:
ممنژیت شما با این تستها تشخیص داده شده؟!!!!!
پیش چه متخصصین باسوادی رفتید
این آزمایشات ربطی به مننژیت ندارد _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید