تاریخ: پنجشنبه 13 بهمن 1390 - 20:59 عنوان: آزمایش قبل از بارداری
با سلام.
من بارداری شیمیایی داشتم و پس از سقط خود بخودی دکتر بدون آزمایشی به من آسپرین تجویز کرده اند.آیا نیازی هست آزمایشی برای این مورد بدهم یا بدون آزمایش باید آسپرین بخورم؟چون شنیده ام به کسانی که غلظت خون دارند این قرص در بارداری داده میشود.
برای چک کردن غلظت خون چه تیتر آزمایشی باید انجام دهم.
سوال بعدی اینکه مصرف آسپرین در آزمایش های ضمیمه زیر که میخواهم انجام دهم تاثیری دارد یا خیر.چون میخواهم اگر تاثیری دارد بعد از آزمایش آسپرین را شروع کنم.
من این آزمایش را از دکتر تهران گرفته بودم و در یزد برایم اینگونه نسخه شده مجددا
دکتر یزد بجای chalamydia(Iga ,دکتر تهران تیتر chalamydia(Igm نوشته اند.آیا تفاوتی میکند؟
در یزد مرکزی که این آزمایش را انجام دهد معرفی کند.
با تشکر فراون
عضو شده در: 20 شهریور 1385
تاریخ: پنجشنبه 13 بهمن 1390 - 22:09 عنوان:
PCR ( استفاده از پروب DNA براي RNA كلاميديا): كه بسيار حساس و قابل اعتماد ، و اگر در دسترس باشد بهترين پيشنهاد ميباشد . نمونه هاي جمع آوري شده در يك محيط مخصوص در آزمايشگاه نگهداري ميشود .
تست هاي سرولوژي براي آنتي بادي IgG يا IgA وآنتي كلاميديا: اغلب در تشخيص عفونت هاي سيتميك مفيد ند ( مانند: پنوموني نوزادي ، لنفوگرانولوم
و نروم يا پسيتاكوزيس )
اندازه گيري تيتر سرم در دوره هاي حاد و نقاهت بيماري براي تشخيص عفونت لازم مي باشد. تيتر بيشتر يا مساوي 640/1 نشان دهنده عفونت فعال است .
تستهایی که پست کردید قابل نمایش نبود و دیده نمیشد
در خصوص آسپرین حرفها متناقض است برخی مفید و برخی خطر ناک میدانند
وآزمایشگاه تخصصی در یزد را باید خودتان پیدا کنید _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
ممنون از پاسخ شما
پس مصرف آسپرین در نتایج این آزمایش تاثیری ندارد؟
2.تیتر IgA با تیتر IGM تفاوتی ندارد؟چون پزشکم بجای اولی دومی را برایم نوشته اند.برخلاف پزشک قبلی البته از روی همان نسخه.....میخواهم اگر متفاوت است به ایشان بگویم تیتر را با IGA عوض کنند
با تشکر
تاریخ: جمعه 14 بهمن 1390 - 17:50 عنوان:
پاسخ شما در تاپیک قبلی علل سقطهای مکرر داده شده-تیتر نوع ام بیماری فعال را نشان میدهد-اسپرین در نتایج تاثیری ندارد ولی اتر بخشی ثابت نشده _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
با سلام مجدد
آزمایشات مذکور را در هر زمان از دوره پریود میتوان انجام داد؟
آنتی تری گلوبین چیست؟
عبارت was not isolated در مقابل نتیجه تیتر نشانگر چیست؟
با تشکر
تاریخ: پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 18:12 عنوان:
بله -یعنی جدا نشده _________________ هدف ما ارتقاء كيفيت در ارائه خدمات آزمایشگاهی و تشخیص طبی است از دیگر سایتهای ما دیدن کنید. medic.ir و azmayeshgahian.com
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید